Paul Raff Studio Wins 2018 CODAworx Award

Paul Raff Studio has won the prestigious 2018 CODAaward for Atmospheric Lens at the Vaughan Metropolitian Centre Transit Station. The CODAworx Awards celebrate public artworks that most successfully integrate commissioned art into interior, architectural, or public spaces. Atmospheric Lens was commissioned by the Toronto-York Spadina Subway Extension as part of an official mandate on behalf […]

Monument Design Unveiled

Monument Design Unveiled

Paul Raff Studio is proud to share that we have been commissioned to create a permanent public monument at Queen’s Park, Toronto to honour the service of Correctional Workers in Ontario.

What Does A Home Mean To You: Paul Raff

Visiting Mirage at Underpass Park

    Have you visited our public artwork Mirage at Underpass Park yet? Suspended overhead of pedestrians, large scale mirror-like surfaces create an illusory appearance, which bends light rays to produce a displaced image much like a mirage. Made up of 57 reflective polished stainless steel panels fastened to the underside of the overpass, Mirage […]

Counterpoint House Ranked Best Urban House by Azure Magazine

We are starting the new year with a smile carried forth from the last, for our Counterpoint House was among Azure Magazine’s “10 Best Houses of 2015” as the “Best Urban House of 2015.” Azure says, “Counterpoint House, built in 2014, gains a spot in our 2015 best houses list for its elegant materials, beautifully resolved finishes […]

Syncopations, an Artfully Designed Fence for the Don Valley Trail

  As a result of winning a national call for artists, Paul Raff Studio designed Syncopations, a 1.6 km long fence and low relief sculpture. It is situated between a pedestrian cycling path and railway line, and adjacent to the highway and bridges of Toronto’s Don Valley. Transformations are created by a sequential manipulation of […]

Wavelengths: Surface of Lake Sculpted in Frozen Motion

    As part of a large mixed-use urban development including a 46-storey residential tower that occupies a full city block just south of Toronto’s St. Lawrence Market, Paul Raff Studio designed a phenomenal ceiling to its outdoor public passageway. The wave-like relief simulates the surface of Lake Ontario, which ten thousand years ago was […]

Paul Raff Studio Designs Winter Stations

“Although the Beach neighbourhood of Toronto is a summer-long festival of colour and pageant, this is not true of the winter months. No place is this more evident than along the boardwalk of Toronto’s east-end beaches, where vacant utilitarian lifeguard stations stand out as symbols of public space beholden to weather.” To infuse colour and […]

Accolades for Echo House

New Public Artwork Commemorates Toronto’s Shoreline

Located in Toronto’s historic St. Lawrence neighbourhood, The Berczy, a boutique collection of urban residences, unveils its new public artwork on Wednesday, December 10th, 2014. Artist and architect Paul Raff will join developers Concert Properties, Ward 28 Councillor Pam McConnell, and The Berczy residents to celebrate the new Shoreline Commemorative. The artwork’s location, south of […]

Mayor Ford Knob

Knob Portrait: Mayor Ford

IKEA, the ubiquitous furniture manufacturer teamed up with the Design Exchange and some of Toronto’s best creatives, including Paul Raff Studio, for a unique fundraiser. 

Echo House Featured in Globe and Mail

We pride ourselves on being an internationally recognized leader in sustainable architecture and design.

Regina Civic Gateway Permanent Art Installation

A joint collaborative design by Paul Raff Studio and Jyhling Lee, Regina Gateway resonates with the prairie landscape and enriches the sense of identity and arrival in the city.

So Long Chinatown – Hello Koreatown!

12 foot ceilings, an open-web steel joint roof, new diamond-polished concrete floors, and an abundance of natural light make for an excellent new studio space for our creative practice.  Come by for a visit!

Sustainability as a Driver of Artistic Innovation

The Bluepoint Residences, a 21 unit luxury residential development, is set on a headland overlooking Pattong Bay and the Andaman Sea. The building’s exterior is treated as a dynamic surface to modulate light, shade, and views. The primary objective is simultaneously to open residences to breathtaking panoramic views while maximizing solar shading and privacy. “Artistic […]